Brava & astra

11 Paź 2010, 12:58

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

oceńcie
casablanca
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Konin

11 Paź 2010, 13:11

Astra wygląda ładnie ale no własnie są ale,co robi auto z Kalisza w Pleszewie?Po drugie silniki ECOTECa nie bardzo lubią gaz (jedne jeżdzą a drugie co jakiś czas odwiedzają mechanika).No i po trzecie to Astra nie ma blach ocynkowanych.
Brava moim zdaniem była puknięta z przodu,zresztą widać to troche po rejestracji jaka jest pokrzywiona.

A zobacz te:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Paź 2010, 13:28

ta xsara już chyba od dwóch miesięcy jest wystawiona, więc troszkę to dziwne. Peugeot nie jest zły, tyle że powypadkowy. A czy 306-tki są lepsze od megane?

a jeszcze mam takiego lanosa:
casablanca
Początkujący
Awatar użytkownika

12 Paź 2010, 13:47

306 to dobre autka,przyjemne w prowadzeniu,przestronne wnętrze jak na takie auto.Jeśli było regularnie serwisowane to napewno posłuży jeszcze troche czasu.

A co do Lanosa to moim okiem wygląda ok,szkoda że nie ma el.szyb ale to można przeboleć no i brak spojlera na tylnej klapie to według mnie auto wygląda tak goło ale zawsze można dokupić i założyć.Aha no i o takim przebiegu nie ma co marzyć,kierownica jest bardzo wytarta.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

12 Paź 2010, 13:52

Tak jak Barol napisał żle ten Lanos nie wygląda,jak masz blisko to podjedż obejrzyj :wink:
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

12 Paź 2010, 14:08

no właśnie, wolałabym z elektrycznymi szybami, ale na razie nic lepszego na oku nie mam. Wczoraj byłam oglądać megane, niezłe wyposażenie, nie za duży przebieg, stan podobno idealny. Jak zajechałam okazało się, że oba zderzaki ma popękane, zaprawki na nadkolach i wgnioty na masce, czego na zdjęciach kompletnie nie było widać.
Troszkę już jestem zrezygnowana, a auto mi dość pilnie potrzebne...

a jeszcze takie megane
albo ten lanos
[link do Gratka wygasł]
casablanca
Początkujący
Awatar użytkownika

12 Paź 2010, 16:24

No tak niestety jest,na fotkach auto wygląda ok i ładnie a w realu nam ręce opadają.

Co do Megane to już troche czasu ją widze na otomoto więc napewno taka idealna nie jest.A Lanos wydaje mi się po przejściach,z przodu tablice pognieciona a z tyłu klapa po lewej stronie opadnięta.
Barol
Awatar użytkownika