Auto z salonu - przebite numery

18 Lip 2018, 10:00

Witam. Czy jest możliwe, że kupiony w salonie nowy samochód miał przebite numery? Czy była kiedykolwiek taka sytuacja ? Słyszałam o takim przypadku w salonie seata ok 20 lat temu.
Alicja
AlicjaAla
Obserwowany

• 18 Lip 2018, 10:21

O co dokładnie chodzi z przebitymi numerami? Masz na myśli nr VIN samochodu? Jak to wygląda? Jeżeli jest to nowy samochód to należy dowiedzieć się dlaczego zaistniała tak sytuacja? oczywiście powinny być do tego stosowne dokumenty ale wolałbym unikać takiego auta nawet jak by to było zrobione na legalu.

Zdarzają się przypadki kupna nowego auta które było malowane po jakiś uszkodzeniach w transporcie ale z numerami nie spotkałem się.
    Cichy77
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
    Auto: Mam, często zmieniam!

18 Lip 2018, 11:12

AlicjaAla napisał(a):Czy jest możliwe, że kupiony w salonie nowy samochód miał przebite numery?
    nie ma takiej możliwości, takie auto nawet do salonu by nie dojechało A co dopiero sprzedane
    To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
    Kao
    Moderator
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
    Miejscowość: Francja
    Przebieg/rok: 40tys. km
    Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Badanie sprawności amortyzatorów
      Oj podnieśli mi ciśnienie . Nie wiem czy niektóre stacje SKP mają nieskalibrowane maszyny do badania sprawności amortyzatorów czy jest jakiś knif ? Bo tak . Miesiąc przed przeglądem okresowym pojechałem na stację ...