REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ale że o stronniczość?szybki napisał(a):miałem właśnie coś takiego na myśli ale bałem się że znowu będę oskarżony...
mike1735 napisał(a):To polskie przekonanie, ze skoro po tyle chodzą na alledrogo to można kupować Nie wiem kogo też pytałeś o zdanie w tej materii i co to byli za "fani" marki ale mylili się i to bardzo.
mariuszEK26 napisał(a): Proponuje zajrzeć na mobile.de i wprowadzić roczniki od 2003 do 2005, 70% z tych aut będzie miało cenę do 50 tyś zł.
mariuszEK26 napisał(a):Mam wrażenie, że widzicie E60 i od razu myślicie, że musi kosztować 100+ tyś zł.
mariuszEK26 napisał(a):Że tak zapytam, ile według was powinienm mieć na BMW 545i E60 z pierwszych lat produkcji a ile na 745i E65, również początek produkcji ?
mariuszEK26 napisał(a):Co do teorii o autach ze Szwajcarii to przemilcze, NIGDZIE, powtarzam, NIGDZIE nie dba się o auta tak jak w Szwajcarii. Są bogato wyposażone i zawsze z dużą beznyną, gdyż beznyna jest tam tania.
mike1735 napisał(a):Koleżko raczej Ty nie znasz rynku
mike1735 napisał(a):mimo tego, że spodziewałem się takiego odwrócenia kota ogonem jak wyżej to podjąłem ten trud i przejrzałem zagraniczne strony. Nie skomentuję Twojej teorii co do cen, bo Polak woli kupić tanie i władować mnóstwo kasy a potem mówi jaka tota marka beznadziejna.
mike1735 napisał(a):Skoro jesteś bogaty to kup sobie auto poniżej rzeczywistej ceny rynkowej tylko potem nie wracaj tu z płaczem
Spasowanie nadwozia można ocenić mając doświadczenie w mówieniu ludziom co jest nie tak z danym autem, mając przed sobą tylko ogłoszenie
mike1735 napisał(a):W pewnym odcinku chłopakowi, który chciał coś oszczędnego polecili Toloedo 1.6
.mike1735 napisał(a):Nie chcę Cie już dobijać, ale jak zwykle w przypadku takich tematów mam wrażenie że nie stać Cię na takie auto bo wypominasz autu x że pali o 1 czy 2l więcej niż auto y a paliwo to dopiero pierwszy wydatek przy takich autach
mike1735 napisał(a):Że tak jeszcze zapytał jaki masz budżet na pakiet startowy?
mariuszEK26 napisał(a):Realne spalanie według właścieli 545i w cyklu mieszanym, przy normalnej jeździe (nie emeryckiej) to 13,5l-14/100. Jak mi spali 15 to będę zadowolony.