REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Geniodekt napisał(a):Wydaje mi się, że źle rozumiecie aspekt "sportowości" auta. "Sportowa" fura musi wzbudzać rispekt na dzielni, wyglądać na dużo droższą niż jest w rzeczywistości. Nieodłącznym elementem tego "sportu" jest odpowiedni znaczek, w niektórych kręgach będzie to BMW, w innych VW i Audi. Brak tego można zrekompensować adekwatną ilością spoilerów i lakieru na felgach. Naturalnie "sportowa bryka" nie może być kosztowna w eksploatacji i dlatego na wyposażeniu obowiązkowym jest podtlenek LPG założony u pana Mirka w stodole, ewentualnie diesel. W tym drugim przypadku braki mocy łatwo nadrabiamy boxem z Allegro za 50 zł zwiększającym moc o pierdylion koni mechanicznych. Do tego ju mast hew zaj*bisty tłumik, odpowiedni jest jeżeli przez rurę wydechową możesz włożyć swobodnie nogę (albo obie ręce w przypadku podwójnego). Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłem o co biega
BK1928 napisał(a):Lotus Elise?
Czekałem na Twój komentarz Zasadniczo zawarłeś ideę " auta z zacięciem sportowym ", jednak zapomniałeś o pewnej ważnej rzeczy - o odpowiednim podkładzie muzycznym, sączącym się z zestawu audio, zakupionego w dziale " Lidl techniczny prezentuje " Czekam na więcej tak trafnych komentarzyGeniodekt napisał(a):Wydaje mi się, że źle rozumiecie aspekt "sportowości" auta. "Sportowa" fura musi wzbudzać rispekt na dzielni, wyglądać na dużo droższą niż jest w rzeczywistości. Nieodłącznym elementem tego "sportu" jest odpowiedni znaczek, w niektórych kręgach będzie to BMW, w innych VW i Audi. Brak tego można zrekompensować adekwatną ilością spoilerów i lakieru na felgach. Naturalnie "sportowa bryka" nie może być kosztowna w eksploatacji i dlatego na wyposażeniu obowiązkowym jest podtlenek LPG założony u pana Mirka w stodole, ewentualnie diesel. W tym drugim przypadku braki mocy łatwo nadrabiamy boxem z Allegro za 50 zł zwiększającym moc o pierdylion koni mechanicznych. Do tego ju mast hew zaj*bisty tłumik, odpowiedni jest jeżeli przez rurę wydechową możesz włożyć swobodnie nogę (albo obie ręce w przypadku podwójnego). Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłem o co biega