Witam,tak jak w temacie,poszukuje auta z zacięciem sportowym do kwoty 30-37tyś Moje wcześniejsze auto lanos daewoo,aktualnie jest audi a3 1.9TDi 130km Myślałem o Audi a4 b7. Czekam na pomoc i ciekawe oferty
To a4 jest sportowe? Nie warto się w nie pakować bo ma kiepskie zawieszenie i brak dobrego silnika. Napisz coś więcej, jak użytkujesz, roczne przebiegi itp
audi a4 b7 w s-line jest dość fajnym autkiem a co do silników,jak nie ma ? 1.8T,1.9TDi to złe? Roczny przebieg:okolo 15-20tyś Użytkuje codziennie około 30-50km.
brałbym opcje pod uwage to benzyna-gaz raczej ale diesel również nie odpada.
W ostateczności 1.8 / 1.9 TDI. Ale pozostaje jeszcze opcja kiepskiego zawieszenia. Moje typy : Honda Accord, Saab 9-3 / 9-5, Mitsu Lancer, Fiat Bravo, Opel Astra GTC
Na BMW się zbytnio nie znam. Jenak e60 będzie droga w utrzymaniu, można spojrzeć na e90. Tutaj silniki 2.0 lub większe. Przedlifty dobrze się gazują, bo nie mają bezpośredniego wtrysku. Z diesli dobry jest 3.0 ale części są drogie
Udany silnik 8AR-FTS turbo "200t" - Lexus Przez całe dekady Lexus konsekwentnie wyposażał swe samochody w benzynowe silniki wolnossące – od słynącej z wyjątkowej kultury pracy widlastej ósemki w pierwszym flagowym Lexusie LS 400, po pięciolitrowe V8 ...
Dział produkcji Audi cyfryzuje utrzymanie ruchu za pomocą aplikacji Utrzymanie ruchu w oparciu o aplikację: Od teraz około 150 pracowników działu utrzymania ruchu w fabryce Audi w Ingolstadt będzie pracowało cyfrowo. Aplikacja "Mobilne utrzymanie ruchu Audi" pozwoli im w przyszłości ...
Mercedes C 30 CDI AMG ? To dobry silnik, rozwinięcie słynnego 2.7 R5, które na taksówkach przejeżdżało czasem po 700 000 km bez remontu. Tylko musisz uważać na blacharkę. A osiągi- zdziwiłbyś się, jakie cuda czyni duży moment obrotowy przy najbardziej użytecznych prędkościach obrotowych (choć ja osobiście jestem zwolennikiem harmonijnie rozwijających moc benzyniaków).
Chyba jedyny w miarę "sportowy" i porządny silnik w Audi A4 to 3.0 TDI. Ale jak dla mnie to auto jest ogólnie przereklamowane i płaci się głównie za prestiżowy znaczek
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.