Tak,ten pomysł też jest dobry i mogłoby to być skuteczne.Policja ma obowiązek w chwili zagrożenia zdrowia lub życia udzielić pomocy.
Radia CB ma jak pisałem obecnie co drugie autko na drodze,więc info o jadącym takim samochodzie napewno szybko rozeszło by się w eterZ mruganiem światłami,to też dobry,aczkolwiek chyba mało skuteczny pomysł,z racji tego,że jak kolega wspomniał długimi zazwyczaj się mruga jak gdzieś stoi policja albo ktoś jedzie bez włączonych światełek i mogłoby to troszkę zdezorientować kierowców.No i jak ktoś we wstecznym lusterku zobaczy,że ten za nim mu mruga,to może to odebrać jako poganianie i specjalnie zwolni.Dobry by był pomysł,że to autko jechałoby dodatkowo na światłach awaryjnych,ale z kolei kierowca musiałby je wyłączać przed skrzyżowaniami,żeby móc włączyć kierunkwskaz.Chyba,że przez skrzyżowanie pojedzie prosto.Byłby to też znak dla innych,że to auto nie będzie skręcać.
Moi drodzy jak więc widać razem wpadniemy na jakiś pomysł
![Wink :wink:]()
.Dzięki wam mam nadzieję,że ta akcja może mieć powodzenie.Pamiętajmy o tym,że taka sytuacja może spotkać nas albo naszych najbliższych,a wiecie jaką mamy służbę zdrowia....
![Confused :???:]()
Więc kombinujcie dalej i piszcie jakie macie pomysły i je popierajcie lub piszcie dalczego taki pomysł jest nie do przejścia.
Warto także czytać komentarze pod tym tematem na interii.Tam również natknąłem się na kilka ciekawych pomysłów.Piszcie o nich tutaj i dyskutujmy o nich.
Ja napisałem do interii z pytaniem,kto wpadł na ten pomysł i jak można się z nim skontaktować,żeby dowiedzieć się co robią w tej srawie oni.Jak połączymy siły,to pewnie uda się nam wymyślić i ustalić coś sensownego.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...