Witam.Jakie auto polecacie za kwotę jak w temacie.obecnie jeżdżę e46 320i czysta benzyna a wiadomo ze ta marka w obsludze troche kosztuje.niedlugo bede kupowal dom i zastanawiam sie czy nie sprzedac tego auta i nie kupic czegos tanszego w serwisowaniu tylko z lpg.bo przy spalcie kredytu bede musial troche oszczedzac. Ogolnie moje typy to: Audi a4 b5 Peugeot 307 Renault megane Skoda fabia Golf IV
Ogolnie czekam az mnie ktos zjedzie bo szczerze to sam nie wiem co wybrac
Dzieki za odpowiedź. Nie otóż nie jest problemowy fakt ze podczas wizyty w aso breczko Białystok dowiedzielem ze sie ze ktos cofnął przebieg ale starm sie go właściwie serwisować mam na wszystko dokumenty i rachunki nie jest to jakis warsztat u zonka . aktualnie powinien miec na blacie 298 tys a jest 198 tys . trochę sie boje zeby mu nie zaszkodzic.jak na to auto dobra instalacja bedzie kosztowac 3500.i dlatego szukam odpowiedzi
Jak regularnie serwisowany to nie ma co się bać takiego przebiegu , ja bym zakładał gaz jak robisz większe przebiegi. Policz sobie po jakim czasie ci się zwróci. Chociaż będziesz miał pewnie auto, a tak to za 10k nie wiadomo co trafisz
Sprzedam : Volvo v70 03r. d5 PL blachy Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
Nigdy bym nie zamienił e46 na jakąś Fabie. Przebieg masz niski, spokojnie zrobisz drugie tyle i więcej. Zakładaj gaz i ciesz się fajnym, sprawnym autem
Jazda pod prąd - niezgodnie z obowiązującym kierunkiem ruchu Jazda niezgodnie z obowiązującym kierunkiem ruchu ma różne przyczyny. Wielu kierowców robi to, będąc pod wpływem alkoholu. Niektórzy są zbyt zmęczeni, aby dostrzec znaki drogowe. Innych gubi dekoncentracja ...
BMW Concept Coupé Mille Miglia 2006 Design modelu BMW Concept Coupé Mille Miglia z 2006 roku to współczesna interpretacja stylu prezentowanego przez legendarne BMW 328 Mille Miglia Touring Coupé z 1940 roku, łącząca tradycję z nowoczesnością. ...
Tylko załóż dobry gaz. Poczytaj sobie na forum lpg co zalecają do Twojego auta i jaki warsztat wybrać. Skoro auto jest nie awaryjne zadbaj o dobry warsztat, który sciągnie kolektor i zrobi wszystko zgodnie ze sztuką. Tą Fabie to przemilczę
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.