AUTO ZA 13 TYS ZłOTYCH

24 Lis 2008, 22:21

tak jak piszesz tdi 90KM jest bardzo dobrym silnikiem, miałem taki motor w audi a4 z 1998r-rewelacja poza wymianą rozrządu żadnego wkładu finansowego przez 1,5roku a spalanie w trasie poniżej 5l a koło domu trudno było osiągnąć wynik powyżej 6l/100km. aktualnie mam do sprzedania mazdę 1.5 16V z 97r bardzo zadbaną, auto bardzo mało awaryjne silnik długowieczny, dynamiczny a przy tym nawet ekonomiczny 6l w trasie a w miście ok 7-8l
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

25 Lis 2008, 21:55

a może meganke ??? 1.9 D mało pali, za 13 tys spokojnie już dostaniesz, sam mam meganke w kombi jest bardzo fajna i nawet na sprzedaż :D
jakub1118
Nowicjusz

Miejscowość: Polkowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Starszy kierowca nie znaczy gorszy
    Czy wiek kierowcy pozwala określić jego zdolność do prowadzenia pojazdu? Z badań wynika, że dużo większe znaczenie ma stan zdrowia danej osoby. Bardzo ważne są regularne kontrolne wizyty u lekarza, ponieważ niektórzy ...
    Lexus LC F z napędem na obie osie?
    O tym, że Lexus przygotowuje wyczynową wersję flagowego coupe LC, wiadomo już od półtora roku i w mediach pojawia się coraz więcej danych dotyczących nowego samochodu, a nawet szpiegowskie zdjęcia wykonane podczas ...