Auto za 20-25 tysięcy złotych?

04 Sty 2018, 17:41

WItam wszystkich na forum,

Interesuje mnie zakup auta do maksymalnie 25 tysięcy złotych. Jako, ze obecnie jezdze Lanosem i mam zwyczajnie dość wizyt w warsztatach co miesiąc głównie zależy mi na tym, aby auto było jak najmniej awaryjne, stosunkowo niedrogie w utrzymaniu (częśći zamienne, etc) oraz - o ile to mozliwe - w miare pojemne (moze delikatnie wieksza przestrzen w bagazniku?). Aczkolwiek ostatni warunek nie jest taki kluczowy. Aha, jeszcze jedna rzecz - czasami zdarza mi się wybrać w gory, wiec rowniez fajnie byloby gdyby auto poradziło sobie rowniez w trudniejszych warunkach (moze naped na 4 koła?). Raczej sklaniam się ku benzynie. Autem glownie bede jezdzic do pracy - okolo 30-40 kilometrow od domu (co daje 60-80 kilometrow dziennie).

Jestem kompletnym laikiem niestety jesli chodzi o motoryzacje, zapoznalem sie z wieloma tematami na forum i dalej nie wiem na jakie auto sie zdecydowac. Bylby ktos na tyle bezinteresowny i zasugerowal pare mozliwosci?

Pozdrawiam!
jakku1
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 06 2017
Auto: Lanos

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie holować samochód osobowy?
    Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...
    Elektryczny autobus BYD kursuje w Warszawie
    W pełni elektryczny autobus BYD K9 kursuje już w stolicy. Miejskie Zakłady Autobusowe testują ekologiczny autobus chińskiej firmy BYD (Build Your Dreams) aż do 18 czerwca. Autobus kursuje na linii 222 przebiegającej przez ...