REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
cenoley napisał(a):Zapraszam do Tychów,znam komisy(sam się przejechałem)proponuję 100nx-a dla młodych ludzi,mój 100 nx jest wart zainteresowania....!!!!!!!!!!!)stan mechanicznie bardzo dobry, a reszta ... taakie tam bzdury..................ZAPRASZAM DO JAZDY PRÓBNEJ i tyle . Pozdro dla wszystkich młodych szukających aut na podrywwwwwwwwwww .Pozdroooo.
za takie pieniądze na wygląd nie patrzfragman_91 napisał(a):Golf III nie przypadł mi do gustu odkąd go zobaczyłem. To najuboższa wersja wyposażeniowa. 4 biegi, 1.4 najprostszy silnik, brak wspomagania. To jeszcze można przeboleć, ale niestety auto krótko mówiąc "nie wyglądało". Technicznie bez zarzutu, gorzej z wyglądem. Lakier strasznie matowy, w wielu miejscach ma odpryski. Zderzaki plastikowe odstawały. W środku też bez rewelacji. Brudno, podarta tapicerka choć pozycja za kierownicą wygodna ;] . Nie skorzystałem nawet z jazdy próbnej. Cenę udałoby się stargować jedynie do 3300 zł. Pan z komisu uznał, że OC po 30 dniach należałoby zmienić, bo to że jest opłacone na rok nie znaczy, że można nim jeździć. Myślę, że może zrobił tak gdy zobaczył jaki "świeżak" chce kupić jego samochód...