fuckir napisał(a):Diesel za te pieniądze trochę bez sensu... będzie zajechany i głośny jak to stary diesel
Mogę sie zgodzić z powyższą opinią. Kupując "wiekowego" diesla trzeba liczyć sie z ewentualnymi wydatkami na remont silnika. Nie mówię ze tak będzie,ale w 80% przypadków się sprawdza. Poszedłbym raczej w kierunku instalacji LPG.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Niskie napięcie na akumulatorze i problem z odpaleniem silnika Po trzech dniach wsiadam przekręcam kluczyk i rozrusznik z trudem zrobił może jeden obrót. Było to dla mnie dziwne dlatego że akumulator wcześniej nie sprawiał problemów i nie dawał oznak rozładowanego. Zajrzałem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.