Auto za ok 35 tys

15 Cze 2017, 21:02

Witam, taktów już trochę było tylko mętlik w głowie po nich zostaje i jeszcze wiem co już wybrać.

Budżet to ok 35 tys na samo auto.
Przebieg to ok 10 tys rocznie
W tygodniu dojazdy do pracy do sklepu czy jak coś potrzeba a co weekend szkoła i jazda po 35km w jedną stronę.
Jedyna rzecza jest czas zmiany auta, jeżeli nie pojadę za granicę to kupię auto teraz i do 35 jeżeli pojadę to za rok jakoś i bd większy budzet

Trochę mam różne pojmowanie co kupić bo raz podobają mi się bardziej isportowione auta typu:
Golf V GTI
Astra H 2.0t
Tylko nwm.jak z utrzymaniem i są to już trochę starsze auta w których wiadomo już coś może się sypać ale są po prostu piękne i jak się nimi jeździ.
Czy po prostu iść w coś nowszego tylko trochę mniej szalonego typu:
Astra J GTC tylko tu chyba mały fundusz na jakąś fajną, choć najbardziej mi się podoba
Megane III 2.0t- tu boję się bo to francuz
Co polecacie? Lepiej kupić coś starszego czy poczekać chwilę aż ceny spadną i dozbierac?
K97
Nowicjusz

Auto: VW

16 Cze 2017, 18:43

Ktoś coś?
K97
Nowicjusz

Auto: VW

16 Cze 2017, 18:45

Za duży mętlik masz teraz w głowie ;)

A tak bardziej serio, to segment rynkowy - typ auta - wybrałeś taki, że ... nie wiem czy coś bezwypadkowego na rynku dostaniesz, dlatego ja bym polecał się na tym skupić, aniżeli na konkretnym modelu.
tomekdk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...