reativee napisał(a):nie zrozumcie mnie źle - ja się w tym momencie nie "wymądrzam", bo jak już wspomniałem nie znam się na autach w ogóle, tylko się dziwie
![Uśmiechnięty :)]()
Nie kupisz zadbanej, bezwypadkowej, bez cofniętego licznika, nierozłożonej z trzech Hondy Civic 1.8 i-vtec 140KM w tym budżecie - sam takiej szukałem rok temu mając dużo większy budżet i wiem co piszę
Za 26 tys. zł możesz mieć natomiast taką Hondę 1.8 jak z wklejanych przez Ciebie ogłoszeń - wyglądającą olśniewająco na zdjęciach podrasowanych w photoshopie (na żywo będzie jednak inna bajka), ale na tym będą kończyć się jej zalety. Takie auto nie będzie miało atutów UFO 1.8 - będzie problematyczne w eksploatacji (serwis tego auta jest drogi jak na markę popularną), nie będzie bezpieczne (nie wiadomo jak w razie wypadku zachowa się taki ulep), trudno będzie ją odsprzedać (bo jednak ludzie zwracają uwagę na historię serwisową i bezwypadkowość). Sam zadaj sobie pytanie czy warto...
Aha, 1.4 w Civicu to nie jest "zrywny" silnik - to typowy żółw dla ludzi, którzy myślą, że mały silnik = małe spalanie w każdych warunkach.
Rozejrzyj się za sensowną, poliftową E46 z R6.