Barol napisał(a):EDIT:
kolega udostępnił na fb auto warte zainteresowania.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... y8kir.html
za 5k dostajesz auto z bardzo dobrym wyposażeniem,doinwestowane,nowe OC,5lat w jednych rękach. Według mnie dużo bardziej lepsza propozycja niż Clio..
Zrezygnowałem z tego Clio, myślałem o tym i to auto wyjdzie mnie pózniej 11 000 zł łącznie. Za 7200 zł auto + 2300 gaz kiedyś + felgi i opony zimowe 1200 zł = 10700 zł, nie licze juz ubezpieczenia i rejestracji. A za 11 000 zł mam w miarę zadbaną e46 z gazem. A nwm czy warto wogóle porównywać e46 do clio.
Dzięki wszystkim za podpowiedzi, że to się nie opłaca. Dzisiaj dzwoniłem do gościa, nie był on zadowolony, że zrezygnowałem, ale trudno.
FAjna ta Megane, dzwoniłem do gościa, wszystko jest OK, tylko ta maglownica jest do regeneracji( tata mówił, że to koszt około 700 zł) i obtarte to nadkole i w tym miejscu pojawiła się rdza, Ale podłoga i reszta nadwozia są zdrowe. Gaz ma założony 10 lat temu i we wrześniu będzie trzeba wymienić butlę( gość mi mówił, że wymiana kosztuje 300 zł). Fajna naprawdę ta megane, tylko jest jeden problem, dzisiaj przyjeżdza jakiś klient go obejrzeć i raczej wątpie w to, że się nie sprzeda. Powiedziałem, że zadzwonie do kolesia o pod wieczór, czy oferta jest aktualna jeszcze, bo ten klient przyjeżdza o 16.
Jeszcze mój tata znalazł taką Renówke:
[link do oferty na Allegro wygasł]Też jest bardzo fajna, tylko, że lekko obtarty zderzak z tyłu. Wszytko tam działa OK. Tylko, że do niego jutro zaś klient przyjeżdża o 10.
I jeszcze znalazłem taką Audice, ale nie jestem do niej przekonany jakoś, przegląd już jest ponad rok nieaktualny. I ten silnik 1.6, a pisaliście, ze on nie jest ani oszczędny, ani dynamiczny.