Przyjechałem w piątek o 22 do domu, a wczoraj nie miałem czasu wejść na kompa. Więc dopiero dzisiaj piszę co udało mi się załatwić. Kupiłem go
.
Gdy przyjechałem, to aż się nawet zdziwiłem, bo wyglądał lepiej niż na zdjęciach
. Pooglądałem go z tatą, na jednym przednim nadkolu jest rdza, taki mały wrzodek pod lakierem. Jedno nadkole przy przednim kole jest troche pordzewiałe przy progu, ale nie ma dziury na szczęście. Pózniej pojechalismy na stację diagnostyczną. Tam gościu posprawdzał zawieszenie, hamulce i patrzyliśmy od dołu, czy nie jest pordzewiały. Podłoga jest zdrowa, tylko, na początku progów, przy przednich kołach jest trochę rdzy. Trzeba wymienić, przewody hamulcowe i łączniki stabilizatora w nim. Gościu mi dodał do kompletu koła zimowe z oponami wydaje mi się że w bardzo dobrym stanie, 3 kołpaki
, radia, które nie mieści się w otwór, po wyciągnięciu oryginalnego radia
, dojazdówke. Dogadałem się z gościem, że za 3800 zł z radiem. Mogę wysłać, wam zdjęcia, tylko podajcie mi jakąś strone do wrzucania zdjęć. Próbowałem na jakiejś stronie Toster i Imageshack. Ale na tosterze jedno zdjęcie mi się ładuje i nie chce załadować a na Image nie przychodzi mi link aktywacyjny.