Auto zwinne do dojazdów.

16 Gru 2014, 00:59

GSI w tych pieniądzach prawdopodobnie nie ma progów i podłogi :D
Ale pamiętam swego czasu dłuuuuugo wisiała na allegro piękna astra gsi biała w super stanie sprowadzona. Była za grosze dosłownie i nie mogła znaleźć nabywcy. Przewijała się kilka razy na forum.
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1995

16 Gru 2014, 12:56

Przez telefon powidział że oznaki korozji przy wlewie paliwa czyli standard, dziś mi prześle zdjęcia podeśle do oceny czy opłaca się do niej jechać ;P
Azer
Nowicjusz

Auto: Nie mam

16 Gru 2014, 13:58

W takim razie wstaw je na forum,może też coś podpowiemy. A tak w ogóle to tylko ten typ wchodzi w grę czy bierzesz pod uwagę dalej inne modele i nie zamykasz się na jedną opcję?
Techmot
Nowicjusz

Auto: Seat Leon
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

16 Gru 2014, 14:45

Mam te zdjęcia, te zdjęcia.

http://imgur.com/a/IhRxT

Po drodze mam parę lanosów, cors do obejrzenia :P
Azer
Nowicjusz

16 Gru 2014, 14:53

Azer napisał(a):Mam te zdjęcia, te zdjęcia.

http://imgur.com/a/IhRxT

Korozja przy wlewie paliwa w astrze to praktycznie standard więc nie ma co się zrażać. Jednak gsi w tym budżecie nadal do mnie nie przemawia.
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1995

16 Gru 2014, 14:54

Tego wgniecenia w nadkolu nie idzie zrobić czasem sposobem Suszarka+Sprezone powietrze ;>?

Poza tym, na czesci najwyzej go sprzedam jak mi pojdzie i nawet sie zwroci ? Same lampy sa drogie.

W tle widać BMW, może nei ma na utryzmanie ^.^ i okazja :D
Azer
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydowe hity pierwszej połowy 2019 roku w Polsce
    Produkujący od 22 lat samochody z napędem hybrydowym, japoński koncern Toyota w tym roku na polskim rynku bierze niemal wszystko. Według danych Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR, w segmencie aut z napędem spalinowo-elektrycznym, ...
    Nissan GT-R
    Choć GT-R jest w zasadzie zupełnie nowym autem, wprowadzonym na rynek w 2008 roku, wprost wywodzi się od sportowych wersji modelu Skyline o takim samym oznaczeniu. A te nigdy nie były dostępne ze zdejmowanym dachem. Nawet ...

16 Gru 2014, 15:42

ktos tu sie pozbywa niezlego zloma a ty chcesz go kupic?
karoldx
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 05 1989
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: kupie

16 Gru 2014, 15:45

Mógłbyś uzasadnić swą wypowiedź? Blacharka jest w dobrym stanie jak na takie auto, silnik na pewno też idealny nie jest ale jadę na jazdę testową żeby sprawdzić podstawowe rzeczy, gazu auto nie ma więc to jest kolejny plus
Azer
Nowicjusz

16 Gru 2014, 16:53

Człowieku zapytam w prost. Jesteś głupi? Niedorozwinięty? GSI w tym budżecie to złom i jak blacha w dobrym stanie niby to mechanicznie wyłożysz drugie tyle. A zobaczysz że po zimie wyskoczą łądne kwiatki w blaszce. Zresztą wieś tuning więc pomyśl.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

16 Gru 2014, 17:04

wnioskujesz ze blacha w dobrym stanie po tym jak ci powiedzial ze rdzy ma tylko kolo wlewu?
proponuje zajrzec do bagaznika i pod auto
sprawdz srubokretem czy nie wchodzi srubokret
nie zycze ci zmiany kola w takim aucie bo nie bedziesz mial gdzie lewarka podlozyc
panowie tutaj pisza ci ze w tym budzecie to nie bedzie nic dobrego ale jestes madrzejszy od wszystkich
okazji nie ma i juz nie bedzie teraz prawie zawsze tanio rowna sie klopoty

a co do gazu to ze nie ma to moim zdaniem minus ale juz nie bede drazyl tego tematu spali ci ten wynalazek ponad 10l to zobaczysz

nawet jakby sprzedawal to moj sasiad mieszkajacy 500m dalej nie ogladalbym za sam wyglad z przodu
karoldx
Nowicjusz

16 Gru 2014, 17:58

A to ;>?
[link do oferty na Olx wygasł]
Azer
Nowicjusz

16 Gru 2014, 18:24

idiotyzmem jest robienie zdjec w nocy ale ok
moim zdaniem juz lepiej wyglada niz ta astra gsi
dostal w przod ja bym poprosil o wiecej konkretnych zdjec CZYSTEGO W DZIEN
karoldx
Nowicjusz

16 Gru 2014, 18:26

Swoja droga czemu lanosy raczej nie gniją :D? Dzowniłem nie aktualne :| bede suzkal innego
Azer
Nowicjusz

16 Gru 2014, 18:28

jeszcze jakbylem na etapie szukania auta dla siebie za niewiele wieksze pieniadze przeczytalem gdzies post uzytkownika ,,Barol'' ze lanosy byly jakby ocynkowane i jesli trafisz nie bitego to nie pwinno byc na nim rdzy chyba ze punkotowo np od kamyczka czy cos
z drugiej strony masz maly budzet na pewnoe niedogodnosci musisz sie zgodzic sztuka polega na tym aby nie wpakowac sie na mine
mine jaka byla ta astra gsi
dobrze ze odpusciles
karoldx
Nowicjusz

16 Gru 2014, 18:29

Azer napisał(a):Swoja droga czemu lanosy raczej nie gniją
Miały coś w deseń tańszego ocynku
Koniu
Forumowicz VIP