Autod od 20 tys do 30 tys Na co zwraca uwage przy kupnie

02 Lip 2007, 10:00

Witam was udzielcie mi rady na auto od 20 tys do 30 tys jaki mi proponujecie jakie są ich zalety i na co powinienem zwraca uwagę przy kupnie samochodu co jest najważniejsze czy Audi A6 z 1999 roku długo mi będzie służyć z GÓRY BARDZO DZIEKUJĘ
xXx
GrzegorzKutno
Nowicjusz

Miejscowość: Kutno

02 Lip 2007, 19:26

Aby zwrócić uwagę przy kupnie auta to trzeba przede wszystkim sprawdzić stan techniczny auta. Trzeba sprawdzić przebieg auta (może być cofnięty), karoserię (sprawdź czy nie ma śladów stłuczki albo korozji), opony (datę produkcji). Jeżeli silnik jest umyty, to można podejrzewać, że przed umyciem były wycieki oleju czy skrzyni biegów, sprawność amortyzatorów i hamulców. Warto przejechać autem na próbie, by sprawdzić działania techniczne auta.

Jeżeli chodzi o zalety Audi A6 to ma dobre materiały wykończeniowe, dobre jednostki napędowe i ma wysoki poziom bezpieczeństwa biernego, a wadą jest wysoka cena zakupu, mało trwałe przednie zawieszenie i tak naprawdę auto jest narażone na kradzieże.

Zobacz przykładowe oferty:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Skąd się biorą zniżki na OC?
    Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...