Auto do7000 zl

25 Cze 2007, 21:57

Proszę was o pomoc chciałem sobie kupic tanie autko zastanawiam sie nad Fiatem Punto 1,1 SX rocznik 1997.Napiszcie mi czy to dobry wybor i czy warto?nie sadze zebym za takie marne pieniadze znalazl cos lepszego
damian35a
Nowicjusz

26 Cze 2007, 09:27

:D Można też pomyśleć o Oplu Corsie B z podobnych lat; są egzemplarze z 2-ma poduszkami i napinaczami pasów. Popatrz na Allegro w oplach.
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

01 Lip 2007, 19:56

Uważam że lepszym wyborem byłaby corsa B bo to jest bardzo niezawodny samochód (ja mam taki i mam go 3 lata)i jeszcze mnie nie zawiódł
MotoArtur
artur93
Nowicjusz

Miejscowość: Wołomin

01 Lip 2007, 20:13

damian35a napisał(a):Proszę was o pomoc chciałem sobie kupic tanie autko zastanawiam sie nad Fiatem Punto 1,1 SX rocznik 1997.Napiszcie mi czy to dobry wybor i czy warto?nie sadze zebym za takie marne pieniadze znalazl cos lepszego
otóż masz dużo ofert lepszych wystarczy że zobaczysz na post samochodu do 6000tys zł. Tam dałem dużo linków z dobrymi samochodami:):):)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

01 Lip 2007, 21:09

nie wiem czy czasem się nie myle ale chyba ta suma wystarczy na astre?
kociub
Początkujący

02 Lip 2007, 15:48

:D :lol: Ależ oczywiście, że na astrę wystarczy; trzeba tylko trochę cierpliwości przy szukaniu. Przeleć się po Allegro - Opel - Astra I. :wink:
czerepach
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wielofunkcyjny SUV kompaktowy - SsangYong XLV
    W odpowiedzi na wzrost rynku kompaktowych SUV-ów SsangYong wypuścił w 2015 r. Tivoli, pierwszy swój mały SUV, który natychmiast stał się jej najbardziej popularnym nowym modelem. W ostatnim roku wyprodukowano ...

02 Lip 2007, 19:58

Kup Opla Astrę I po face liftingu od 1995 roku. (ciemny pas na klapie bagażnika 5 - drzwiowy i sedan)

Zobacz przykładową ofertę Astry I:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

02 Lip 2007, 20:04

Tiguan: zobacz, jaki syf widać w kratkach nawiewu; patrząc od przodu - dziwnie jakoś maska leży?
czerepach
Aktywny

02 Lip 2007, 21:05

Czerpach. Dobrze zauważyłeś. Podobno wymieniono lewy reflektor (widać świeżo) i poprawiono blachę maski, bo widać mały fragment zasłaniający lewego reflektora.
Może właściciel tego auta zaszalał i rozbił przód. :D

Damian35a: Poszukaj innego auta, ale jest ciężko szukać auta w dobrym stanie.

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

02 Lip 2007, 21:10

nie musi brać akurat tego egzemplarza ale astra fajne autko
kociub
Początkujący