Ja pare miesięcy temu kupiłem Golfa III w dieslu,rok 97 za 6900zł i miał pare pierdół do roboty (pęknięty zderzak,rozbita lampa,klima do nabicia itp.),obecnie ma go ojciec i jak narazie sobie chwali ale ja bym sie nie pakował w Golfa III za 3-4tys bo długo nim nie pojeżdzisz.
barol91 napisał(a):Civic V będzie raczej z mułowatym silnikiem 1.3 i będzie już na wykończeniu.
Widać że nie miałeś do czynienia z japonczykami ;p i na pewno w tej cenie nic lepszego nie dostanie a taką honda 1.3 robisz co chcesz z wszystkimi golfami astrami itp. 1.6 a tak moim zdaniem lepiej już kupić civica 1.5/1.6vtec różnica w spalaniu bardzo mała może 1-2l i jeszcze te samochody bardzo dobrze znoszą gaz sam miałem civica 1.5 (gaz) max 9l gazu i cały czas lewy kierunek
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Mazda CX-5, nowa generacja modelu W środę czyli w przeddzień salonu w Los Angeles, Mazda zaprezentowała zupełnie nową generację modelu CX-5. Ten kompaktowy SUV w 2012 roku dał początek nowej, wielokrotnie nagradzanej gamie modelowej marki, wykorzystującej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.