AutoKutno - opinie, Kutnowskie Centrum Samochodowe

24 Cze 2013, 23:24

Witam,

Nie wiem jak z innymi autami, ale oglądałem ostatnio Nissana Primerę P12 kombi w czarnym kolorze. Wcześniej telefon i prośba o informację w jakim stanie jest samochód i czy był malowany itd. oczywiście sprzedawca z komisu był miły i powiedział że jest w super stanie nie malowany, serwisowany do końca oraz że wszystko działa i jest sprawne itd. Usłyszałem na pewno będę zadowolony! Wspomniałem że znam się na samochodach i interesuje mnie stan faktyczny auta jednak to nie zrobiło żadnego wrażenia na osobie z którą rozmawiałem i potwierdziła swoje wcześniejsze informacje. Wybrałem się zatem na wycieczkę obejrzeć auto :)
Co się okazało przednia szyba nie oryginalna, przednia maska i zderzak malowane, na prawym przednim błotniku nieudolne zaprawki, tylne lewe drzwi za klamką nieudolnie naprawiane, uszczelki na słupkach drzwi sparciałe że nawet było widać przy zamkniętych drzwiach jak to kiepsko wygląda. Dalej nie chciało mi się już sprawdzać!

Link do ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

31 Paź 2015, 15:35

dołączam się do tego przez telefon wszystko pięknie ładnie ale gdy przyjeżdża się na miejsce w moim wypadku było tak że chciałem kupić Citroena C5 miał mieć lampy ksenonowe przebieg 193tyś przyjeżdżam a tam na pierwszym planie zwykłe lampy a na pytanie czemu w ogłoszeniu pisze ksenon odpowiedział "TO STRASZNE" nie dość że właściciele mieli w d... że ktoś chce kupić auto ale odpalił i zamiast 193tyś było ponad 215tyś w 2 tygodnie przejechał +-20tyś do tego jazda próbna wsiadamy a kontrolka servisu nie gaśnie i co najlepsze właściciel mówi "TAK MA BYĆ" chory komis nie polecam tam nawet wchodzić

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
krisqwe
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 08 1992
Auto: citroen
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Idzie wiosna - uwaga na biegaczy i rowerzystów
    W marcu dla wielu osób rozpoczyna się sezon aktywności na świeżym powietrzu. Biegacze zaczynają intensywne treningi do wiosennych imprez biegowych, a do wielu miast po zimowej przerwie wracają rowery miejskie. Na te ...