Witam serdecznie jako że bmw przestało dawać mi frajdę z jazdy postanowiłem kupić coś innego a mianowicie naszła mnie ochota na auta z automatyczną skrzynią biegów. Do wydania na same auto powiedzmy 25tyś. Nadwozie marka model obojętne, 200 koni + i automat który nie muli
Jak bierzesz pod uwagę lpg i V8 to wygodę i frajdę z jazdy da Ci Lexus GS430. Jak mniejsze pojemności pozostają silniki na turbinie, a jak dysponujesz większym budżetem na utrzymanie auta to nawet pomyśl i o bi-turbo
Znacznie lepszą opcją jest proponowany mietek c-klasa 3.2 od audi 3.0. Te silniki 3.0 potrafią kaprysić. FSI bez komentarza, nie warto. Diesel, trzeba lubić. Ja trzymam się z dala od diesli nie dla mnie ten typ silnika. Choć sporo osób się jara ich wysokim momentem obrotowym. 3.0TDI to dość droga impreza w utrzymaniu.
Toyota Century Producenci najbardziej luksusowych samochodów mają w swoich ofertach kabriolety - Rolls Royce oferuje model Dawn, a Bentley Continentala GT Convertible. A co, gdyby do tego grona dołączyła również Toyota? Japońska ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.