Potrzebuje rady od starszych i mądrzejszych.
Ze względu na problemy zdrowotne jestem zmuszona zamienić skrzynie manualną na automatyczną.Na ten cel mogę przeznaczyć maksymalnie 6 tys.
Mając na uwadze że nie orientuje się w tym temacie proszę was o radę bądź jakieś wskazówki co wyboru auta.
Ważne aby autko nie miało dużej pojemności maksymalnie 1.7 ponieważ ma mi służyć przede wszystkim do jazdy po mieście.
Jestem z Zielonej Góry(lubuskie)
Interesuje mnie hatchback
Jak na razie bardziej proszę o rady niż konkretne szukanie( chociaż bardzo chciałabym już zamienić to auto) z tego względu iż najpierw muszę sprzedać swoje.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] w ogłoszeniu pisze że zamiana więc może uda sie akurat zamienić.I jeszcze możesz sie porozglądać za jakimś Puntem I z silnikiem 1.2 75KM albo Mitsubishi Colt.
Tutaj też masz zamiane [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
SKODA Yeti Adventure - wersja limitowana SKODA wprowadziła na rynek limitowaną wersję modelu Yeti – Adventure. Samochód bazuje na wariancie Ambition i dostępny jest ze wszystkimi silnikami. Model Yeti Adventure to kontynuacja oferty wersji specjalnych, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.