Trudny wybór

12 Kwi 2010, 18:08

Interesują mnie następujące samochody:
a) VW POLO 1.9 TDI 2002.R
b) OPEL ASTRA 2.0 DI 2002/2003
c) HONDA CIVIC CDTI 2002
d) TOYOTA COROLLA D-4D 2002
e) SEAT IBIZA 1.9 TDI 2002/2003
f) Ford Focus diesel 2002
Który samochód wybrać jeżeli zależy mi na bezawaryjności , łatwo dostepnych tanich czesciach i wytrzymałym zawieszeniu ? Reszta cech nie ma znaczenia.
matheo1990
Nowicjusz

12 Kwi 2010, 18:23

A więc tak, najlepsze zawieszenie posiada Focus, toyota jak i honda są bezawaryjne, najlepszym autem z wymienionych aut jest chyba opel bo jest tani w utrzymaniu, mało awaryjny, ale ja jednak najbardziej zastanowił bym się nad honda i focusem. Takie jest moje zdanie.
krzych_169
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

12 Kwi 2010, 21:53

Moim faworytem jest Toyota Corolla, głownie ze względu na jakość wykonania, a to Ciebie najbardziej interesuje.
Obejrzyj sobie w tej kwocie Mazdy 323f. Jeszcze lepsze auta pod względem bezawaryjności.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

12 Kwi 2010, 22:00

wszystko się psuję kiedyś :) ale z prezentowanych wybrałbym toyotę.
- silnik d4d, super sprawa, do miasta na trasę
- fajna linia
- miło w środku
- niskie spalanie
- niska awaryjność
- nie za małe i nie za duże :)

ale w obliczu 5 zł za litr benzyny tego lata. d4d jest ulga na stacji benzynowej.

polecam (brat takim jeździ i nie żałuje)
:) i love my wife like my honda :)
frodo1205
Nowicjusz

Miejscowość: Olsztyn, Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niebezpieczny zakręt - jak go pokonać bezpiecznie?
    Choć jazda po łuku należy do podstawowych i niezbędnych umiejętności każdego kierowcy, to nie zawsze kończy się szczęśliwie. W 2017 r. w wypadkach w zakręcie zginęło 466 osób. Jak pokonywać zakręty oraz o czym pamiętać ...
    Kierowco, nie bądź drogowym recydywistą
    Ryzykowne zachowania użytkowników dróg mają negatywny wpływ na bezpieczeństwo ruchu drogowego i powodują wypadki ze skutkiem śmiertelnym. Jednak wciąż się zdarzają, często świadomie popełniane wielokrotnie. ...