Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szczególnie pompy wody, czujniki, albo klp. UPG jak i kpl zawieszenia, kurde no tanio jak w golf IIIszybki napisał(a):ceny gratów śmieszne
Jesteś mega irytujący, atakujesz każdego kto ma inne zdanie niż Ty. Idź lepić swojego forda w przebraniu jaguara i volkswagena z czterema zerami na masce nazywanego "prestiżową" marką i pozwól wypowiadać się innym bez żałosnych uszczypliwości cebulaku.Kao napisał(a):szczególnie pompy wody, czujniki, albo klp. UPG jak i kpl zawieszenia, kurde no tanio jak w golf III
Vogue napisał(a):uszczypliwości cebulaku.
Kao napisał(a):szczególnie pompy wody, czujniki, albo klp. UPG jak i kpl zawieszenia, kurde no tanio jak w golf III
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
szybki napisał(a):Sondy nie pamiętam potem napiszę
szybki napisał(a):ceny gratów śmieszne
Kao napisał(a):szczególnie pompy wody, czujniki, albo klp. UPG jak i kpl zawieszenia, kurde no tanio jak w golf III
szybki napisał(a):Pompa wody aisin 230zł.z przesyłką, kompletny rozrząd z pompą 670zł
szybki napisał(a):Zadzwoniłem do aso upg kosztuje 470zł. Ja mam za 440zł. W sklepie ceny są od 170zł. Drogo prawda?
szybki napisał(a):zestaw uszczelek pod dekle 170zł
Kao napisał(a):zresztą nie będę odpisywal na głupie komy bo będzie gownoburza, kto ma sie trzepać przy lexie to niech się trzepie, ja mogę jedynie życzyć kondycji
Kao napisał(a):kurde no tanio jak w golf III
959rn napisał(a):Co do taniości lexusa...zobaczcie sobie temat dzidy ile zrobił km i ile wpakował w tego ogórka.