Automat obowiązkowo , przebieg 12tys km rocznie ,25-30tys

24 Gru 2018, 14:04

Wolał bym na twoim miejscu już zostać przy audi, hondzie, lexusie. Skoda to prędzej w diesel, Ciężko polecić tam benzyniaka TSI FSi, tam nie ma starego 1.8t.
kurek0410
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2008
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Seat toledo
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

24 Gru 2018, 14:31

Do 30 tysięcy możesz kupić:
-Superba I, który ma wykończenie wnętrza na niższym poziomie niż Passat B5, automatów w ogłoszeniach tyle co kot napłakał
-Octavia II - tu tak samo automatów z benzyną bardzo mało. Dobry diesel (2.0 TDI CR) pojawił się w Octavii II dopiero w marcu 2010.

Tu masz Octavię z polskiego salonu:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

24 Gru 2018, 14:39

Faktycznie teraz konkretniej przejrzałem ogłoszenia i jest tego mało:( A ta z 2013 jakoś mi się wizualnie nie podoba niby młoda roczników a stylistycznie wygląda staro, to wybór ciężki ale chyba audi a4 i lexus is300 z wskazaniem na is , bo jeszcze myślę o BMW sentyment pozostał;) i rozgladalem się za e46 ale z końca produkcji tyle że tych bardzo mało i ciężko dorwać będzie coś sensownego a co do e91 to w tej cenie chyba też wybór średni z jakieś 5tys musiałbym dołożyć żeby juz kupic pewniejsze auto
Godlike20
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 02 2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Było BMW e61
Silnik: 3,0
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Benzyna, diesel czy hybryda? Jaki silnik wybrać?
    Wybór pomiędzy benzyną, dieslem, a hybrydą zależy od wielu czynników, takich jak indywidualne preferencje, styl jazdy, środowisko, w jakim poruszasz się i budżet. Przyjrzyjmy się każdemu rodzajowi silnika oraz ...