Avensis 2005 przeróbka z anglika

02 Maj 2009, 20:48

czy ktoś jest mi s stanie pomóc ,i wymienić wszystkie części jakie sa potrzebne do przerobienia avensis na samochód "europejski" i czy waszym zdaniem gra jest warta świeczki ....? z góry dziękuje
remi013
Nowicjusz

• 03 Maj 2009, 11:51

Ja bym się w to nie bawił ,gra niewarta świeczki,chyba że potrafisz sobie wszystko zrobić sam i masz wszystkie części ,łącznie z wiązkami elektrycznymi,ja osobiście wolałbym wziąć wiadereczko i łopatkę i iść do iaskownicy z dziećmi się pobawić niż zabierać się za przerabianie nienormalnego samochodu na normalny,Anglicy niech sobie trzymają te swoje oryginalne bryki u siebie,naturalnie ci,którzy zajmują się przerabianiem tego typu mnie wysmieją ale w duchu przyznaja mi rację bo z punktu widzenia konsumenta to się nie opłaca ,zjesz nerwów i czasu od himla!!!
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
    Miejscowość: Z prawdy :)

03 Maj 2009, 12:30

Moim zdaniem tez sie nie oplaca bo raz ze to juz nie jest to co fabryczny samochod a dwa ze nie wiem czy wszystko by ci porobili aby ta avensis byla taka sama jak europejska avensis, asymetria swiatel inna musialbys nowe lampy kupowac itp itd
    dawidbn
    Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin

03 Maj 2009, 12:34

Ach, dowiedz się czy ten model w ogóle da się przerobić gdyż są takie które nie mają europejskich odpowiedników.
    PhantomASA1
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
    Miejscowość: Z prawdy :)

03 Maj 2009, 13:26

wydaje mi sie ze toyota jest produkowana w anglii i w odroznieniu od europejskich moze nie dac sie przerobic sprobuj vw audi skoda, opel albo peugot przy tych cenach funta to powodzenia
    godfather78
    Aktywny

Miejscowość: swarzędz
    Prawo jazdy: 0- 0-1996
    Przebieg/rok: >50tys. km
    Auto: octavia II
    Paliwo: Diesel
    Typ: Hatchback
    Skrzynia biegów: Automatyczna
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus NX 300h - średniej wielkości SUV
      Średniej wielkości SUV Lexusa jest napędzany układem hybrydowym opartym na benzynowym silniku 2,5 l. Łączna moc 197 KM pozwala się rozpędzić do setki w 9,2 s. Średnie zużycie paliwa wg WLTP zaczyna się od 9,1 l/100 km. W ...