REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
michal28506 napisał(a):Czy można go w jakimś stopniu porównywać do Avensisa?
michal28506 napisał(a):Jak wygląda sprawa z awaryjnością?
michal28506 napisał(a):Ewentualną ceną napraw?
michal28506 napisał(a):Oprócz tej szkody wyświetlił mi się przebieg odczytany w lutym 2022 roku wynosił 153 tys czyli 15 tysięcy więcej niż obecnie a zapewne jeszcze jeździł od lutego do czerwca. Nie wiem co o tym myśleć.
michal28506 napisał(a):Jeśli ten samochód by miał przejechane te dajmy na to 170 tys to nadal byłby dla mnie atrakcyjna dlatego nie rozumiem, w tym przypadku jakiś kombinacji o te zakładam ok 30 tys cofnięcia…
michal28506 napisał(a): jeśli założymy, że pojazd w Niemczech jest serwisowany w aso z roku na rok to na carverticalu nie ma wpisów przebiegu z tych wizyt tylko widnieją 4 wpisy przebiegu tego auta?
michal28506 napisał(a):Dodatkowo z info od handlarza to kupił on ten pojazd właśnie bezpośrednio z aso toyoty w Hamburgu
michal28506 napisał(a): wg mnie za mało danych tam jest odnośnie tego auta.
michal28506 napisał(a):Zastanawiam się czy Carvertical może tak lecieć w ch..a, że wrzuca na raport jakieś randomowe dane? W tym raporcie jest też np, że 06.2012 został zarejestrowany w nieznanym kraju a 08.2012 roku został wyrejestrowany w Dani!? A wg briefu jest jeden właściciel od nowości w Niemczech. WTF?