REKLAMA
[quote="Migi60"][quote="Kubuch"]Signum nie jest czasem 4 osobowy?[/quote]
Nie-Signum to samochod 5 osobowy...[/quote]
nie p***dol jak nie wiesz, Kubuch ma racje
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Volvo napisał(a):Migi60 napisał(a):Kubuch napisał(a):Signum nie jest czasem 4 osobowy?
Nie-Signum to samochod 5 osobowy...
nie p***dol jak nie wiesz, Kubuch ma racje
Volvo napisał(a):nie p***dol jak nie wiesz, Kubuch ma racje
artur73 napisał(a):Czyli do jakich wniosków doszliśmy..?
Jakie auto będziesz chciała dla siebie znalezc..?
Tak jak napisałem wcześniej ,może silnik 1,9 CDTI..? Wersja 150 KM,bo... jak piszesz nie masz zniżek w OC... Nadal optuję za Vectrą w kombi.
Kierunkowskaz napisał(a):2.2 nie ma co brać, osiągi gorsze od 1.9, spalanie prawie jak w 3.0 a różnica w OC też niewielka. Jeśli chcesz zaoszczędzić na OC i spalaniu to 1.9
Katja napisał(a):Oj Panowie, teraz napatrzyłam się znowu na Mazdy 6 - no to auto ma taką stylistykę, że nie da się odwrócić wzroku... rocznik 2003 a dizajn dorównujący autom które wychodzą w 2007-08 roku.... zakochuje się w tym aucie... ale tyle się słyszy, że niby nie awaryjne ale jak coś padnie to sie buli kupe kasy za pierdoły ( a pamiętajcie, że użytkuje opla, który znowu jest w tej kwestii śmiesznie tanie)
No ale dobra, załózmy że się decyduje na Mazde, to jaka lepiej 1.8 - 120KM benzyna, czy 2.0 diesel? Zauważyłam, że no oczywiście benzyny są tańsze w zakupie (co by mi odpowiadało, a jeśli różnica w spalaniu nie jest jakaś znacząca, to nie ma się co napinać aż tak na diesla), no i w razie W, naprawy i awarie w benzyniakach też są przewaznie łajtwiejsze do przetrawienia dla portfela
Jazda po mieście sporadycznie, do centrum handlowego, do lekarza itp do pracy nie muszę jeździć autem, za to na trasy jeżdżę dość często - co tydzień, co dwa, i to dystanse od 150 do nawet 500 km, także troche tego jest.