Chce kupić samochód dla czteroosobowej rodzinki.Ma być ekonomiczne i niezawodne(by nie płacić ogromnych pieniędzy za naprawy)
Postawiłem na Audi A4 z silnikiem 1.9
Możecie mi coś powiedzieć o tym samochodzie: czy silnik jest bezawaryjny itp
Jeszcze jedno dlaczego ludzie sprzedają ten samochód z tak małym przebiegiem
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Czy da się jakoś w 100% sprawdzić czy auto nie ma cofniętego licznika?
Jak sprawdzić / obliczyć szerokość felgi? - instrukcja Większość felg myślę, że jakieś 90% będzie miało specjalne oznaczenia co do rozmiaru i wystarczy tylko je odczytać. Jednak zdarzają się też takie które ich nie posiadają i wtedy pozostanie nam obliczyć szerokość felgi ...
Toyota Hilux Chinook 4×4 – kamper przepustką do przygody Kamper zbudowany na terenówce to marzenie wielu podróżników. Nie musi być nowy – wystarczy funkcjonalna aranżacja części mieszkalnej opartej na niezawodnym samochodzie, który poradzi sobie ...
Jeśli auto było prawidłowo ekspleatowane to się szybko nie rozleci. A wiesz, że w PL jest mnóstwo aut z cofniętymi licznikami. A już takie auta jak BMW i Audi to na prawdę...
W Niemczech miał 300 000km a na granicy zrobiło mu się 162 000km. Jeśli turbina nie jest zajechana to generalnie będziesz śmigał długo. Generalnie przy zakupie zwróć uwagę na stan turbosprężarki. Wiadomo resztę też sprawdź typu blache itp.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.