Bagażnik rowerowy do auta

20 Cze 2007, 19:22

Jaki mam kupić bagażnik rowerowy do Opla Astry II. aby ułatwić przewóz i w jakiej cenie?

Pozdro :wink:
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

01 Lip 2007, 21:02

Polecam te montowane na haku, cena dla mnie nie znana.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

03 Lip 2007, 14:03

Tiguan napisał(a):Jaki mam kupić bagażnik rowerowy do Opla Astry II. aby ułatwić przewóz i w jakiej cenie?

Ja też polecam te montowane na haku choć dachowe też są dobre. Ceny różne niestety - sam zaopatrzyłem sie w taki bagażnik Thule Hang-On i kupiłem go w necie (cena to 255pln). motoricus.pl - polecam ich strone - mają naprawdę dobre ceny. 8)
hteb
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

08 Lip 2007, 07:16

te na haku są chyba najlepsze.
Tutaj masz fajny i nie drogi :)
http://www.hossa.pl/hossa/item.php?id=3392&id_sub=56&sess_id=7afbe3328e888650aef93ca9da35d7f9
188 zł - Thule Xpress 970
Jeśli nie masz haka to polecam Ci ten BAGAŻNIK ROWEROWY TREVISO NA KLAPĘ NA 3 ROWERY
[link do oferty na Allegro wygasł]
cena 269 zł, więc również nie wygórowana

Pozdrawiam
qra69
Nowicjusz

Miejscowość: sosnowiec

08 Lip 2007, 20:01

Dzięki na info.:D Bagażnik rowerowy zdecydowałbym kupić na haku. Na dachu jest ciężko podnieś rower do góry i zdjąć go z powrotem, a na klapę bagażnika nie chętnie bym kupił.

Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus Landau
    Koncepcyjny Lexus Landau zadebiutował w 1994 roku. Auto wywołało spore zainteresowanie. W ofertach marek klasy premium trudno było wtedy znaleźć hatchbacka segmentu C, królowały natomiast klasyczne sedany. Koncept ...