Zanim pojechałam na sprawdzenie, to wypytali i rzucili podejrzenie na wał napędowy a jak pojawiłam się w warsztacie to okazało się, że ze względu na to, że jest to hybryda to nie ma wału a jest napęd elektryczny i tak jeśli chodzi o przód i półoś to tak jak poprzednicy powiedzieli mi, że oni nie widzą tu przyczyny w tej części i całą magię którą zrobili wręcz wykluczyła półoś ale ze względu na to, że przez ponad 20 minut mechanik obserwował lewą stronę półosi i zaważył jakiś minimalny luz który później mi pokazywał tyle że ja nie widziałam tego i patrzyłam na niego z ogromnym zdziwieniem to stwierdził, że można wymienić i wtedy będzie wiadomo czy to czy należy szukać dalej
![Smutny :(]()
dodatkowo na tylnej osi zauważyli luz ale nie chcieli określać czy on jest prawidłowy (bo trzpień na którym jest to zamontowane z jednej strony jest krótszy a z drugiej dłuższy i pewne odchylenia są normalne) bo nie mieli takiego egzemplarza na stanie i nie mają porównania więc nagrałam film tyle że nie mam komu pokazać, żeby mógł to ocenić
![Smutny :(]()
i taka kolejna klapa