Przyczepka Bagażowa Niewiadów N250

08 Lis 2024, 22:55

Witam serdecznie. Mój problem to zdobycie wymiarów osłony ze sklejki ,osłaniającej przewody elektryczne w przyczepce bagażowej Niewiadów N 250, Zakupiłem takową do odbudowy (remontu, zły stan techniczny wewnątrz z brakami ,bez elementów drewnianych) .Jeśli ktoś z Szanownych posiadaczy takiej przyczepki podesłałby mi te wymiary oraz jeśli możliwe fotkę tego elementu ze śladami montażu,byłbym bardzo wdzięczny.Pozdrawiam serdecznie!!!!
mutra
Nowicjusz

• 09 Lis 2024, 01:17

Tu masz instrukcje do tej przyczepki może tam coś znajdziesz. Jest schemat elektryczny i inne rzeczy które powinne być pomocne w twoich pracach renowacyjnych :wink:

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Rokiko
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

15 Lis 2024, 10:28

Witam serdecznie. Dziękuję bardzo za instrukcję obsługi. Mnie głównie chodziło o jakieś wskazówki o metodzie montażu i w którym miejscu są ( i jakie) mocowania do przyczepienia tej przegrody zasłaniające wewnątrz kable elektryczne.W zakupionej przyczepce brak tych elementów i jakichkolwiek śladów o tych mocowaniach a nie chcę wiercić dodatkowych otworów.Może Ktoś posiada taką przyczepkę i bardzo byłbym wdzięczny za jakieś fotki w tym temacie.Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów !!!!!
    mutra
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BYD e6 - elektryczny samochód o dużym zasięgu
      Pierwsza w Polsce prezentacja w pełni elektrycznego samochodu BYD e6 odbyła się w dniach 9 – 10 lipca w czasie konferencji "2012 International Symposium on Electric Vehicles – Triple Helix Activity Research; Energy-Technology; ...