Witam. Podczas wyjazdu z placu usłyszałem strzał w tyle pojazdu. Tył obniżył się z lewej strony. Mam pytanie czy muszę wymieniać całą belkę czy mogę to w jakiś inny sposób naprawić? Pospawać lub coś w tym stylu? Z góry dziękuje za pomoc
Jaką masz belkę na 2 czy 4 drążki skrętne ? Pęknięty drążek skrętny już napuszczaj środkiem do odkręcania zardzewiałych gwintów. Problem to wyciągnąć stary drążek. Nowy najlepiej kupić oryginalny na alledrogo. Zobacz jakie oznaczenia kolorowe ma stary drążek.
Przede wszystkim pytanie: w jaki sposób wyobrażasz sobie naprawe tej belki? Jeżeli już to polecam raczej regenerację,będzie to mniej kosztowne niż wymiana na nową.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Dynamiczna czy statyczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów? Dynamiczna czy statyczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów??? Automatyczna skrzynia biegów to jeden z bardziej skomplikowanych elementów w dzisiejszych pojazdach. Dlatego prawidłowa eksploatacja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.