Witam. Podczas wyjazdu z placu usłyszałem strzał w tyle pojazdu. Tył obniżył się z lewej strony. Mam pytanie czy muszę wymieniać całą belkę czy mogę to w jakiś inny sposób naprawić? Pospawać lub coś w tym stylu? Z góry dziękuje za pomoc
Jaką masz belkę na 2 czy 4 drążki skrętne ? Pęknięty drążek skrętny już napuszczaj środkiem do odkręcania zardzewiałych gwintów. Problem to wyciągnąć stary drążek. Nowy najlepiej kupić oryginalny na alledrogo. Zobacz jakie oznaczenia kolorowe ma stary drążek.
Przede wszystkim pytanie: w jaki sposób wyobrażasz sobie naprawe tej belki? Jeżeli już to polecam raczej regenerację,będzie to mniej kosztowne niż wymiana na nową.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Słyszalny dźwięk silnika w samochodach elektrycznych i hybrydowych W samochodach elektrycznych i hybrydowych od 1 lipca muszą być instalowane specjalne systemy które mają za zadanie emitować dźwięki zbliżone do silnika samochodu spalinowego. Chodzi o bezpieczeństwo ponieważ takie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.