Benzyna 35-45 tys

16 Sty 2018, 22:19

Szukam jakiejś benzyny do jazdy miejskiej i góra 2-3 wypadów gdzieś dalej w ciągu roku. Przebieg za ostatni rok 9.000km.
Do rzeczy: podoba mi się Tiguan, Skoda Octavia/Superb, Passat B7 itd ale wszystkie samochody ze stajni VAG mają silniki TSI :|
Opinie o nich są fatalne. Warto się w to pchać?
Pytanie drugie to czy kupię jakiegoś suva do max 45tys bez tsi w benzynie?
Fajna jest jeszcze Mazda 6 II po lifcie i to chyba jedyna alternatywa jaka znalazłem.
W co się pakować co mnie nie zrujnuje. Patrzę głównie na silniki, mile widziany duży bagażnik ale to opcja.
duckland
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 06 1983
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Fiat bravo 2
Silnik: 1.4
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

17 Sty 2018, 11:04

Kupisz SUVa do 45tys w dobrej benzynie np. Volvo XC90 z 3.2 lub 3.0 T6 lub 4.4 V8 większość to import z USA ale nawet wśród nich są rodzynki
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2008

17 Sty 2018, 11:47

mazda 6 II po lifice benzyna zbiera same bardzo dobre opinie mowa tutaj o 2.0 155 km , w diesel w tym modelu lezy totalnie (2.0 , 2.2). A ogolnie mazda trzyma swoją cene.
matt92
Nowicjusz

Prawo jazdy: 11 02 2010
Auto: Mazda 6 I
Silnik: 2.0 143 km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Automatyczne światła z czujnikiem zmierzchu
    Automatyczne włączanie świateł to prosty system, działający w oparciu o mierzący natężenie światła czujnik zmierzchu. Dzięki niemu światła mijania są automatycznie uruchamiane w momencie gdy zapada zmrok lub auto wjedzie ...
    Lexus w Polsce. Jak to się wszystko zaczęło?
    Wymagający kierowcy ze Stanów Zjednoczonych mogą się cieszyć Lexusami od 1989 roku, ale w Polsce marka zyskała prawdziwą popularność dopiero w XXI wieku. Jak zaczęła się historia Lexusa w Polsce, gdzie zlokalizowany ...