REKLAMA
Cześć,
szukam nowego auta głównie dla żony (sam pracuję większość czasu w delegacji, dlatego ona będzie głównie jeździła), najważniejsze dla nas jest to aby auto miało automatyczna skrzynię biegów, oraz silnik benzynowy (głównie krótkie odcinki), nie mamy na myśli konkretnej marki, chcemy auto średniego rozmiaru, najlepiej kompakt, znalazłem takie ogłoszenie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
przeglądając forum widzę, że są tu bardzo dobrze zorientowani użytkownicy, dlatego też proszę o poradę. Mam VIN samochodu jest to :
W0LPE6EDXA8015721
mieszkamy w trójmieście dlatego też głównie rozglądam się po okolicy +-150km, jakby sie trafiło coś fajnego to nawet na drugi koniec Polski pojadę.
Poza autentycznością przebiegu, oraz potencjalną bezwypadkowością zastanawia mnie również skrzynia, która nie jest opisywana jako bez szału - w tym aucie dekoder VIN pokazuje że jest to wersja 6T40 - fatalną opinię ma na pewno 6T45, czy ktoś mógłby się podzielić opinią? Z automatami miałem poprzednio nie wiele do czynienia, a żona uparła się na automat
Pozdrawiam i liczę na opinię, w załączniku zdj dokumentów które wysłał mi sprzedawca - sam nie mam na ich temat żadnej wiedzy.