ja ogolnie jezdze malo... nawet nigdy tego nie sprawdzalem.ale byc moze sie cos zmieni ik troszke wiecej bedzie sie jezdzilo:D ogolnie przekonuje sie do dieselka oszczedny a przy110 kM przyspieszenie w zupelnosci mi wystarczy;D pozdrawiam.
Ja mam passka 1.9 TDI 110KM i nie ma z nim zadnych problemów.Komfort jazdy na wysokim poziomie a przyspieszenie bardzo dobre,najlepsze odejscie ma na 3 biegu wtedy łykasz wszystkich po kolei.Bardzo wysoki moment obrotowy co jest bardzo wazne podczas wyprzedzania - zanim sie obejrzysz jestes juz przed samochodem,ktory przed chwila sie wlukł.Spalanie w moim passku nie jest strasznie wysokie7-8l w zaleznosci jak sie jezdzi i czy klima jest wlaczona
Kupuję samochód - gdzie rozglądać się za autami? Zastanawiasz się nad zakupem samochodu? Na pewno jest to dość stresująca chwila, patrząc szczególnie na fakt, iż nowości nie brakuje. Im więcej posiadamy pieniędzy, tym większy zakres możliwości mamy do wyboru. Niezależnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.