Witam, poszukuję samochodu do +/- 25 tyś zł ( w porywach 28, 29 tyś zł). Samochód rocznie będzie robił ok. 20 tyś. km. Głownie nastawiony jestem na vectre C 2.0 Turbo po lifcie. Myślałem o passacie b6 (tylko sedan, kombi jest dla mnie ohydne) ale tam za bardzo nie ma silników benzynowych cieszących się dobrą opinią. Może a4 avant tylko tam znowu nie ma jakoś dużo miejsca w środku. Od laguny raczej chce trzymać się daleko po przygodach z poprzedniczką (tak wiem że to już inne auto ale i tak niesmak pozostał). Jakieś wasze propozycje?
Idzie wiosna - uwaga na biegaczy i rowerzystów W marcu dla wielu osób rozpoczyna się sezon aktywności na świeżym powietrzu. Biegacze zaczynają intensywne treningi do wiosennych imprez biegowych, a do wielu miast po zimowej przerwie wracają rowery miejskie. Na te ...
Kia pro_cee’d GT - pierwszy szkic nowego samochodu Koncern Kia Motors opublikował wczoraj pierwszy szkic nowego samochodu o wyraźnie sportowym zacięciu - modelu pro_cee’d GT . Producent nie zdradza jeszcze wielu szczegółów dotyczących nowego modelu jednak ...
A mondek MK4? W viki obawiam się trochę turbiny i tego całego osprzętu. Kiedyś się zepsuje i pewnie trochę pociągnie po kieszenie,a w zwykłym wolnossącym silniku nie ma tych wszystkich rzeczy.
Odpada paskudny wygląd. Mocno zastawiam się jeszcze nad accorde. Z viki raczej zrezygnuje trochę koszty utrzymania mnie przerażają. Rozrząd, który prędzej czy później będzie trzeba zrobić to koszt grubo ponad dwa tysiące złotych.
suvy raczej odpuszczę. Nie ten budżet. Wszystkie wyglądają fatalnie w środku a i z zewnątrz jakoś mi się nie podobają. Myślałem o sportage (po 2008) ale na nią też mnie raczej nie stać a wnętrze też nie urzekające.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.