REKLAMA
Witam wszystkich serdecznie szukam pojemnego auta, z trwała i niezawodną jednostką nadającą sie do instalacji LPG, z hydrauliczną regulacją zaworów. Dynamika....no cóż, obecnie mam Civica 1.4 90km więc chciałbym coś co nie będzie wyło resztką sił przy 140km/h i dało się tym sprawnie wyprzedzić od 90km/h, opcjonalnie dawało jakąś przyjemnośc z prowadzenia ale to tak bonusowo. Auto będzie uzytkowane na dystanasach 15km do pracy, ale tez czesto na duzo krotszych dystansach, dlatego diesla nie chce i jego kosztów utrzymania
Auto powinno być pojemniejsze, bardzo ważne by tylna kanapa składała się na płasko i było po złożeniu tak ze 190cm płaskiej podłogi, zamierzam robić wypady tym samochodem i sezonowo robić z niego mikrokampera z opcja noclegu
Auto mam zamiar kupić na dobre 10 lat, do końca mojego kredytu hipotecznego, dlatego dobrze żeby się jeszcze dobrze trzymało jako 20-22latek ;p
Rozważałem Citroena C5 III z 1.8, 2.0 ale kolega Kao mocno go odradzał z tego co zdążyłem doczytać, choc z tego co zroumiałem głównie problemy były z zawieszeniem hydro? Kolejna opcja to laguna III 2.0T, chciałem cofnąc uprzedzenia do francuzow ale po tym co tu wczytalem o c5 ktorego mialem za solidnego, to mi rece opadly ;d Wiem ze dobry silnik pod lpg to 2.0 z Avensisa III, miał hydrauliczną regulacje zaworow
...ch...a juz mialem brac ta C5tke ale chyba musze was zapytac o rade