Benzynka z gazem do 3 tysięcy

25 Wrz 2014, 20:03

Powiedzcie mi czy to prawda że nubira strasznie rdzewiała? Ojczym mojej dziewczyny od nowosci jeździł nubira, nie była bita i po 10 latach mówi, że były takie dziury ze można było ręce przełożyć. Na dodatek w górach skończyły się im hamulce bo pękły przewody hamulcowe. Jak kupował to ostrzegał go znajomy, który pracował w fabryce, że one zjeżdżają z rdza z taśmy produkcyjnej. Miały tak rzeczywiście czy to początki produkcji były
Skoczek135
Początkujący

Auto: brak

25 Wrz 2014, 20:52

Progi leciały, jakieś tam miejsca na klapie, masce czy drzwiach też mogą być ale bez przesady. Poza tym silniki dobijają pół miliona kilometrów nieraz..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

25 Wrz 2014, 21:08

Akurat rdza i pękające przewody hamulcowe to norma ale co za problem dbać o auto? Jak dbasz tak masz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Wrz 2014, 22:30

Okej :)
To teraz chciałbym zakomunikować, że interesują mnie samochody z całej polski, gdyż mój ojczym jest zawodowym kierowcą i w 2 tygodnie krąży wokół największych miast w Polsce. Myślicie, że jak auto ma być na kogoś z mojej rodziny to mogę wcześniej wypisać umowę jako kupujący i jeździć po prostu z dwoma kopiami ?
Skoczek135
Początkujący

Auto: brak
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samodzielna wymiana oleju silnikowego
    Dla osób lubiących samodzielnie naprawiać samochody, wymiana oleju silnikowego nie jest żadnym problemem. Jednak coraz więcej osób wybiera profesjonalne warsztaty takie jak Euromaster. Nic dziwnego, standardy ...