Benzynka z gazem do 3 tysięcy

25 Wrz 2014, 21:03

Powiedzcie mi czy to prawda że nubira strasznie rdzewiała? Ojczym mojej dziewczyny od nowosci jeździł nubira, nie była bita i po 10 latach mówi, że były takie dziury ze można było ręce przełożyć. Na dodatek w górach skończyły się im hamulce bo pękły przewody hamulcowe. Jak kupował to ostrzegał go znajomy, który pracował w fabryce, że one zjeżdżają z rdza z taśmy produkcyjnej. Miały tak rzeczywiście czy to początki produkcji były
Skoczek135
Początkujący

Auto: brak

25 Wrz 2014, 21:52

Progi leciały, jakieś tam miejsca na klapie, masce czy drzwiach też mogą być ale bez przesady. Poza tym silniki dobijają pół miliona kilometrów nieraz..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

25 Wrz 2014, 22:08

Akurat rdza i pękające przewody hamulcowe to norma ale co za problem dbać o auto? Jak dbasz tak masz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Wrz 2014, 23:30

Okej :)
To teraz chciałbym zakomunikować, że interesują mnie samochody z całej polski, gdyż mój ojczym jest zawodowym kierowcą i w 2 tygodnie krąży wokół największych miast w Polsce. Myślicie, że jak auto ma być na kogoś z mojej rodziny to mogę wcześniej wypisać umowę jako kupujący i jeździć po prostu z dwoma kopiami ?
Skoczek135
Początkujący

Auto: brak
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mówisz ogrzewanie postojowe, myślisz ...
    Webasto to jeden ze 100 wiodących dostawców przemysłu motoryzacyjnego, najbardziej znany kierowcom z produkcji systemów ogrzewania postojowego. Niemiecka firma z miejscowości Stockdorf ma tradycję, sięgającą ...