REKLAMA
Witajcie.
Niestety delikatnie mój "biznes plan" na tą chwile legł w gruzach i nie jestem w stanie zakupić na tą chwile BMW E36 lub Volvo S40/V40, które tu zostało mi polecone. Nie zmienia to faktu, że jeden z tych samochodów zostanie zakupiony w przeciągu roku.
Niestety po dzisiejszych problemach komunikacyjnych, zebrało się mi nerwów tyle że stwierdziłem, że potrzebuje jakiegoś samochodu na już. Z mojego doświadczenia, które wynika z czytania tego forum wynika iż, dobrym pojazdem w tej cenie będzie lanos z gazem.
Samochód będzie używany maksymalnie przez rok i potem może iść nawet na żyletki
Samochód ma spełniać następujące funkcje, dojazd do dziewczyny 14 km autostradą, dojazd na treningi 8 km przez miasto (bez korków) i ogólnie tani w utrzymaniu, żebym mógł odkładać dodatkową kasę na samochód, który zostanie zakupiony gdy biznesplan wypali
Powiedzcie mi czy lanos z gazem to będzie dobry wybór? Jeśli tak to jaki silnik najlepiej wybrać? Części są tanie strasznie do tego lanosa, a nie raz takiego naprawiałem i wiem, że nie jest problematyczny i wszystko będę mógł sam naprawić w nim. Jeśli nie lanos to co innego, co będzie podobnych rozmiarów i będzie spełniał moje wymagania?
Dzięki śliczne za odpowiedzi z góry