BERLINGO 1.4 BENZYNA - różnica w skrzyni biegów

24 Sty 2020, 19:24

Witam,
mam awarię skrzyni biegów, moja aktualna skrzynia biegów ma numer 20CP36 a znalazłem w ogłoszeniu skrzynię o numerze 20CP37. Pytanie brzmi czy to będzie chodziło ? Jaka jest różnica między tymi typami skrzyni biegów. Czekam na szybką odpowiedź bo jest to dość pilna sprawa.
berlingo14
Obserwowany

27 Sty 2020, 14:56

Te skrzynie wyglądają na identyczne (mają tyle samo przełożeń) i być może jest jakaś różnica w przełożeniach choć nie sądzę. Bardziej obstawiam jakąś niewielką modyfikację wewnątrz skrzyni która nie powinna mieć dla Ciebie znaczenia.
Sprawdzałem i obie skrzynie pasują do twojego modelu i z nim oryginalnie wychodziły.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Będą Lexusy plug-in - to już potwierdzone
    Dziennikarze brytyjskiego magazynu motoryzacyjnego Fleetworld uzyskali oficjalne potwierdzenie, że Lexus wprowadzi na rynek samochody hybrydowe plug-in, umożliwiające ładowanie akumulatorów z sieci. Firma prowadzi ...