Berlingo 1.9 diesel 2006r odpala tylko na popych

16 Cze 2008, 11:37

witam pisałem juz kiedys na temat berlingo ze nie pali na rozrusznik tylko na popych podpowiedział mi ktos ze to morze byc wina pompy wtryskowej zawiozłem do fachmana stwierdził ze jest ok.ale na desce swieci jakis kluczyk morze on cos sygnalizuje.jak to nie pompa to co.
domin
Początkujący

Miejscowość: WROCłAW
  • 17 Cze 2008, 20:10

mozliwe ze bedziesz sie musiał udac so serwisu bo niekture samochody maja taka blokade ze co pewna ilozc kilometrów sie włancza jak trzeba np. wymienic olej wtedy sie ona włancza i nie odpalisz wtedy z rozrusznika .
    taki sysyem wprowadzaja niemcy do niekturych swojich modeli ale niewiem jak jest z francuzem
    marekes80
    Nowicjusz

17 Cze 2008, 23:18

ale fachman od francuzów mi powiedział ze ten kluczyk w niczym nie przeszkadza tylko to jest własnie taka inspekcja oleju kturą powinno sie skasowac przy wymianie ale to niepowinno wpływac na rozruch z rorusznika tylko będzie na desce w oczy razic
    domin
    Początkujący

Miejscowość: WROCłAW
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skąd się biorą zniżki na OC?
      Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...