REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
i niczego się nie dowieszfurtaq napisał(a):Zadzwonię jutro do citroena może udzielą mi jakiejś informacji
nie zamykaj się na krajowe. Nie wszystkie auta z importu to zło, a i charakterystyka rynku nie bardzo jest po Twojej stronie jeśli o to chodzi.furtaq napisał(a):bardzo trudno znaleźć taki 110 km krajowy
powodzenia z takim podejściemfurtaq napisał(a):Auta zagraniczne niestety w większości to szroty składane z 5 trzeba wyłowić tą perełkę a ja niestety jestem bardzo mało znającym się na mechanice a też szkoda mi jeździć za autem po 400 km płacić komuś za oględziny i za każdym razem się dowiadywać tu bite, tu malowane to stuka puka
furtaq napisał(a):Mój znajomy pracuje u gościa który sprzedaje auta "bezwypadkowe" a dalej składane są z kilku samochodów:)
Jeżeli da się zarobić to będą to robić
furtaq napisał(a):Mój znajomy pracuje u gościa który sprzedaje auta "bezwypadkowe" a dalej składane są z kilku samochodów:)
Jeżeli da się zarobić to będą to robić
andrewb25 napisał(a):Równie dobrze niektóre ASO wystawiały samochody krajowe po konkretnych dzwonach i naprawione, były takie sytuacje.
andrewb25 napisał(a):Ja kupuję auta TYLKO w całości, nawet lekko uszkodzone mnie nie interesują wogóle, nie jestem blacharzem, mechanikiem czy lakiernikiem, więc wszystko gdybym miał zlecić na warsztatach gdzie Ceny usług naprawdę kosztują sporo + części + staracony czas + nerwy że masz jakieś jeszcze niespodziewane dokładki , może się okazać że przepłacisz i trzeba sprzedaćze stratą,