Witam,
Powiększyła mi się rodzina o 1 osobę. jest nas obecnie trójka i sądzę że przez dłuższy czas tak zostanie. W związku z tym chciałbym wymienić mojego, co prawda starego ale nie psującego się golfa 4 w gazie, na coś "świeższego" ale równie taniego w podróżowaniu i najlepiej bezawaryjnego.
szukam auta w przedziale 15-20 tys zł. rocznie robię ok. 10 tys. km. głównie w mieście, jednak zdarzają się niekiedy trasy dłuższe. jestem z zachodniopomorskiego, jednak w razie potrzeby mogę pojechać choćby na drugi koniec Polski po auto w dobrym stanie.
co do własnych potrzeb - klimatyzacja , auto najlepiej od 2005 w górę, bezawaryjny tani w utrzymaniu. Zmieniam auto głównie ze względu na dziecko więc wózki itp itd, stąd też najbardziej interesują mnie kombi. Nie zamykam się jednak w tym kroju auta. biorę pod uwagę tez minivany, oraz sedany i hatchbacki jeżeli mają większy bagażnik.
dłuższy czas czytam posty na waszym forum, stąd też moje zainteresowanie wzbudziły narazie auta:
mazda 6, 2.0 147 KM + gaz - 2006 w górę w związku z poprawą blach po lifcie
opel astra h 1,8 125KM + gaz
ktoś mi coś wspominał tez o hondzie Civic VII - jednak nie wiem ani o tym aucie ani o silnikach zbyt wiele
nie jestem znawcą motoryzacji a tym bardziej pod względem awaryjności aut, stąd też proszę o pomoc u was, tym bardziej że czas nagli bo mały już na świecie
![Uśmiechnięty :)]()