Specjalnie zarejestrowałem się na tym forum aby poprosić was drodzy uzytkownicy o rade dotyczaca zakupu samochodu. Moj budżet to 60tys zl, chcialbym samochod o sportowym wygladzie i osiagach ktore dadza sporo fun'u z podczas uzytkowania owego bolidu

Hmmmmmm....
- Silnik max 3,5l
- Moc minimum 200koni
- 2 lub 4 drzwi
- rok min 2005
- ekonomia Nie poruszam i nie chce wogole zaglebiac sie w tematy spalania a wiem ze spalanie tego typu samochodow oscyluje w granicach 10/15 czy 25L/100km

- Benzyna? sam nie wiem...
-skrzynia obojetnie
Moje typy:
Mercedes CLS 320cdi/350
BMW 630
Audi a5 3.2 TSFI (chyba ciezko za ta kwote?)
Mozecie cos polecic ? ewentualnie jakas opinia na wyzej wymienione modele...
Wrocimy moze do tematu... a konkretnie do 2 jego czesci "czy aby na pewno" wlasnie i w tym miejscu mam straszny metlik w glowie poniewaz nadal jestem mlodym czlowiekiem mam 26 lat ale przegladajac juz ktorys z kolei raz aukcje czy inne ogloszenia rownie jak wyzej wymienione modele podobaja mi sie samochody takie jak:
Q7/BMWX5/ Mercedes GLK czy cos zupelnie odmiennego od tego wszystkiego - Lexus is250.
Jak widac jestem troche niezdecydowany niechce zebyscie sie flustrowali tylko podpowiedzieli... Wiem i czuje w glebi duszy ze potrzebuje cos sportowego ktore dostarczy pozytywnych emocji

Przepraszam za chaotyczny post ale czekam na wasze propozycje sportowego wozka lub na wartosciowe opinie na temat modeli ktore znalazly sie juz w tym temacie.
Pozdrawiam,
ps. Prosze o pominiecie Porsche 911 996 - nie bede ukrywal ze jest to jeden z samochodow moich marzen i za ta kwote oczywiscie znalazlby sie model ale wadliwym silnikiem 3.4 tak ze na ta chwile odpada bo z 3.6 ceny od 80...