REKLAMA
Koniu napisał(a):Tak sam tak pisałem ale niektórzy twierdzą że nie dostanie...
Skoro za 7tyś znajdzie spokojnie Leona i A3 to z Astrą też nie będzie problemów.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Tak sam tak pisałem ale niektórzy twierdzą że nie dostanie...
Po tym że piszesz "Jesli A3 i Leona znajdzie to Astre na pewno" Chyba że mam tylko taki wrażenie.DamianCAR napisał(a):Czemu tak sądzisz?
Koniu napisał(a):Po tym że piszesz "Jesli A3 i Leona znajdzie to Astre na pewno" Chyba że mam tylko taki wrażenie.
Albaris napisał(a):Wygląda jak to samo auto, tylko przemalowane, a facet to chyba jakiś przekręt i oszust.
szybki napisał(a):Tak się zastanawiam jak można być bardzo zdesperowanym na badziewne auto żeby za prawie 12k oglądać Fabię1 i to 1,4 ...
A tak ogólnie to czegoś nie rozumiem ... jedziecie po golfach/passkach za silniki a przytakujecie czemuś co umownie nazywa się autem z takim samym silnikiem co w/w samochody.
Tak naprawdę wolałbym 100x bardziej zwykłego Golfa4 z 1,4 niż Fabię która pali jak smok a do tego jeszcze oferuje komfort zbliżony do taczki.
Albaris napisał(a):Może są na świecie ludzie którzy kierują się trochę innymi priorytetami podczas wyboru auta niż Ty. Poza tym nikt w tym wątku nie jeździł po Volkswagenach także nie wiem skąd ten komentarz.
Barol napisał(a):A Golf 1.4 nie pali jak smok? Fabia z tym silnikiem przynajmniej jakoś jedzie co nie można powiedzieć o Golfie..