REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/pojazdy-i-samochody-elektryczne-hybrydowe-a389/kobieta-ladujaca-na-stacji-czarny-elektryczny-samochod-t40362.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Albaris napisał(a):estem do niego dość sceptycznie nastawiony (podejrzanie niski przebieg jak na diesla, opinia dealera, brak informacji o bez wypadkowości w opisie).
dzida napisał(a):Albaris niestety u nas bieda z ładnymi autami
Koniu napisał(a):Dać 8k za auto z korbami w drzwiach to lekka przesada..Co prawda ja dałem dyszkę za moją z 04 roku i nawet klimy nie miała ale tylko z tego względu jest u mnie że był to pewniak od rodzinki.
Killaz napisał(a):Ta z 140 tys. km przebiegu nie ma 140 tys. km przebiegu - moja ma 170 tys. km przebiegu i wygląda o wiele, wiele lepiej...
kirin88 napisał(a):Bezwypadkowy ?15 letnie bezwypadkowe samochody???
Ważne, żeby był dobrze poskładany.
Brat ma Astre I z tym silnikiem, więc pewnie zauważy, choć zna się na autach tyle co ja.Killaz napisał(a): Poza tym, jak uszczelka jest wydmuchana to silnik jest strasznie mulasty przy ruszaniu, czuć to jak startujesz z jedynki, ale trzeba mieć punkt odniesienia względem zdrowego silnika - ja u siebie od razu zacząłem czuć, że coś jest nie tak.
Barol napisał(a):Ta szara ma przód w innym odcieniu poza tym ładna i bym obejrzał. Dobry silnik do gazu.