Ludzie!!!! Pomyślcie! Sprawdzacie pracodawce WSZĘDZIE, rejestracja w ZUS, firma trwa 3 lata i wszystko jest Ok. Podejmujecie pracę, staracie się wypaść jak najlepiej żeby utrzymać się w firmie. Biureczko, wygodny fotel, ciepłe biuro - żyć nie umierać no nie? Każdy marzy o takiej pracy I JA TEŻ! Oni perfekcyjnie mną i Kasią manipulowali.
Gdyby ktoś z Państwa dostał pracę w hurtowni ananasów w puszce a tak właściwie NIE ŚWIADOMIE nie sprzedawał ananasów a marihuanę w tych puszkach to też bylibyście tacy mądrzy? Zapewnienie od pseudo-klientów z wcześniejszych transportów, poprawność firmy, rejestracja w ZUS - jak inaczej mogłam sprawdzić i skumać się że to wałek????
Poza tym... przedstawiciele handlowi chociażby głupich kocy czy garnków też cudownie mówią z ludźmi żeby sprzedać BO TO ICH PRACA.
My wykonywałyśmy swoje obowiązki. Tak jak zapewne te Panie z Łodzi (chociaż tu zastanawia mnie to że one prowizję dostały i przyjęły).
Ja w piątek byłam świadoma, że wszystkie baty pójdą na mnie i Kasię. Bo tylko my zostałyśmy na miejscu. Ja się przed nikim nie ukrywam i nie mam nawet takiego zamiaru. Chce Wam pomóc!! Gdyby nie szybka reakcja to może zdążyliby wszystko z kont bankowych wypłacić!!!
Kuga - tak o tym mówię właśnie. ALE CZY JA POWIEDZIAŁAM ŻE KUGA JUŻ DOJECHAŁA?? NIE! Kuga została zaliczkowana i miała przyjechać dokładnie w ten piątek!!!!
Mój sąsiad dzięki mnie kupił kugę - 15 tyś zaliczki. Nikomu z klientów nie bałam się aż tak jak jemu powiedzieć że zostaliśmy oszukani! Ja Państwu naszej firmy nie polecałam - sami zadzwoniliście. Dalej wykonywałam swoje obowiązki. Sąsiadowi zapewniłam że auta dojeżdżały i nie mamy się chyba o co martwić aż tak. A tu proszę.... Dojeżdżały -> fikcyjne auta do fikcyjnych klientów.
Proszę Was... teraz trzeba ich złapać i wsadzić do ciupy żeby nie oszukali już nikogo innego!!! Niektórzy oszczędzali całe życie żeby kupić sobie właśnie teraz wymarzone auto!!!
ODEZWAŁAM SIĘ NA TYM FORUM NIE DLATEGO ŻEBY SIĘ WYBIELIĆ - i tak zapewne czekają mnie kłopoty więc nic mi to nie da. W ŁODZI WSZYSTKO WYGLĄDAŁO TAK SAMO JAK U NAS W GDAŃSKU I NIE MOŻNA POZWOLIĆ NA TO ŻEBY W INNYM MIEŚCIE POWSTAŁA KOLEJNA TAKA FIRMA!!!