BlaBlaCar

01 Lip 2013, 23:38

Witam, jestem tutaj nowy, wiem dobrze, że to co tutaj napiszę może zostać uznane za spam, lecz chciałbym zapewnić, że informacje o stronie, którą tutaj przedstawię, to jedynie zachęcenie do korzystania dla osób które tego potrzebują :)

Sam jestem osobą 'mobilną' jak to mówią i często podróżuję, ponieważ jestem studentem miasto rodzinne -> Poznań, Poznań -> miasto rodzinne. Często jadę samochodem, bo albo coś przewożę, albo jadę z dziewczyną a to oczywiście większa wygoda.

Jak wiemy paliwo jest drogie, dlatego zacząłem korzystać z serwisu blablacar, w którym wpisuję trasę, czas wyruszenia, oraz cenę dla ewentualnych chętnych, którzy mają ochotę ruszyć ze mną. To minimalizuje koszty podróży o dobre 80%, a trafiałem na bardzo miłych i wdzięcznych ludzi.

Z drugiej strony parę razy skorzystałem z jazdy z kimś, ze względu że miałem samochód w naprawię. Zachęcam do korzystania, zamieszczam link do strony, oraz prosiłbym o komentarze na temat serwisu. Pozdrawiam :)
zabko92
Obserwowany

Prawo jazdy: 15 03 1992
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Renualt Modus
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Czarne paski i kropki na krawędziach szyby samochodowej
    Obecnie chyba wszystkie szyby samochodowe głównie czołowe ale też tylne i rzadziej boczne mają obwódkę w postaci czarnego szerokiego paska, a na jego wewnętrznej stronie są kropki różnej wielkości. Zastanawialiście ...