Blacharz, lakiernik i warsztat Wrocław

02 Mar 2012, 13:11

Witam, ja ze swojej strony mogę pochwalić mechaników z Gm Auto we Wrocławiu.

Mają w zasadzie specjalistów w każdej dziedzinie motoryzacji, blacharstwo, lakiernictwo, mechanika, elektromechanika, wulkanizacja, pomoc drogowa itd.

Szybko oddają gotowe auto i mają dobre ceny. W sumie każdemu ich polecam i z tego co wiem, ludzie są bardzo zadowoleni. Także polecam i Wam ;D
k0l3c
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Rover

27 Sie 2012, 14:30

OK, zapiszę sobie tak na wszelki wypadek w notesiku:) Chociaż z reguły korzystam z lakierników z serwisu SztukaLakierowania Jak do tej pory jestem zadowolony, bo wszelkie jakieś drobne poprawki blacharsko-lakiernicze wykonywali bez zarzutu. Ale wiadomo czasem jak nie będą mieli jakiegoś wolnego terminu, to i ktoś na zastępstwo w razie pilnej awarii będzie potrzebny:) Więc dzięki:)
jędrekAS
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 15 04 1999

12 Cze 2013, 21:21

Ja polecam firmę Warsztat Blacharski: Express Car . Warsztat istnieje od 2009 roku.
monikan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 11 1983
Auto: honda
Silnik: 2.2
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kabriolet
Skrzynia biegów: Manualna

16 Sie 2013, 16:14

W Wrocławiu to korzystam z francecars. Bardzo dobry warsztat, zajmują się naprawą aut francuskich. Mają bardzo tanie usługi, a naprawiają bardzo dobrze. Zachęcam do sprawdzenia.
reset
Nowicjusz

Auto: Audi a3

10 Cze 2019, 11:51

Polecam usługi firmy Autocare. Sami znajdą wszystko co potrzeba - odpowiedni warsztat, części. Bez kolejek, cały proces online lub przez telefon, przyjadą po samochód i odwiozą samochód. Jak dla mnie nie ma lepszej opcji!
mauryc
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi AI remote parking pilot - garage pilot
    Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...