Blacharz, lakiernik i warsztat Wrocław

02 Mar 2012, 14:11

Witam, ja ze swojej strony mogę pochwalić mechaników z Gm Auto we Wrocławiu.

Mają w zasadzie specjalistów w każdej dziedzinie motoryzacji, blacharstwo, lakiernictwo, mechanika, elektromechanika, wulkanizacja, pomoc drogowa itd.

Szybko oddają gotowe auto i mają dobre ceny. W sumie każdemu ich polecam i z tego co wiem, ludzie są bardzo zadowoleni. Także polecam i Wam ;D
k0l3c
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Rover

27 Sie 2012, 15:30

OK, zapiszę sobie tak na wszelki wypadek w notesiku:) Chociaż z reguły korzystam z lakierników z serwisu SztukaLakierowania Jak do tej pory jestem zadowolony, bo wszelkie jakieś drobne poprawki blacharsko-lakiernicze wykonywali bez zarzutu. Ale wiadomo czasem jak nie będą mieli jakiegoś wolnego terminu, to i ktoś na zastępstwo w razie pilnej awarii będzie potrzebny:) Więc dzięki:)
jędrekAS
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 15 04 1999

12 Cze 2013, 22:21

Ja polecam firmę Warsztat Blacharski: Express Car . Warsztat istnieje od 2009 roku.
monikan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 11 1983
Auto: honda
Silnik: 2.2
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kabriolet
Skrzynia biegów: Manualna

16 Sie 2013, 17:14

W Wrocławiu to korzystam z francecars. Bardzo dobry warsztat, zajmują się naprawą aut francuskich. Mają bardzo tanie usługi, a naprawiają bardzo dobrze. Zachęcam do sprawdzenia.
reset
Nowicjusz

Auto: Audi a3

10 Cze 2019, 12:51

Polecam usługi firmy Autocare. Sami znajdą wszystko co potrzeba - odpowiedni warsztat, części. Bez kolejek, cały proces online lub przez telefon, przyjadą po samochód i odwiozą samochód. Jak dla mnie nie ma lepszej opcji!
mauryc
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Kamiq - miejski SUV
    Nowy miejski SUV ŠKODY, dedykowany dla chińskiego rynku model KAMIQ, został oficjalnie zaprezentowany 23 kwietnia. KAMIQ stanowi uzupełnienie gamy SUV-ów ŠKODY, w której znajdują się już modele ...